Informationer
Dato 07.10.2017
Start 15:00
Slut 23:00
Pladser tilbage 0
Lokation Tysmosen FriluftsCenter
Nybøllevej 21, Ledøje
2765 Smørum
Kontaktperson Thomas Asferg
tysmosen@naturister.dk
Om arrangementet

SaunaBasic

SaunaBasic byder på originale, varme sauna oplevelser med brændefyrede saunaer og varme vildmarkskar i det fri, som inviterer til velvære og socialt samvær.

Til SaunaBasic kan du gå i fællessauna, opleve forskellige saunagus, nyde stjernehimlen, bade i varmt vildmarkskar og få et koldt gys, som tilsammen giver ro og velvære i krop og sind lang tid efter.

 

Vi tilbyder:

Stor røgsauna (efter originale finske sauna principper)

Mobilsauna og Teltsauna

Vildmarkskar

Koldvandskar

Køb af suppe og varme / kolde drikke.


 

Køb af billetter:

Pris: 150 kr pr. person


Af hensyn til planlægningen, skal billetterne købes på forhånd, der vil p.t ikke være salg i døren på selve dagen. Deadline for køb af billetter er fredag den 6 oktober 2017

Er du medlem af Danske Naturister, kan du logge ind på medlemsportalen, så er dine oplysninger automatisk registreret, ikke medlemmer bedes venligst oplyse navn, adresse og e-mail til brug for billetten.
 

Tid og sted:

Lørdag den 7 oktober 2017

Fra kl. 15.00 – 23.00

Tysmosen FriluftsCenter

Nybøllevej 21, Ledøje

2765 Smørum


Kom som du er, nøgen eller brug badetøj, husk ekstra håndklæde til at sidde på i saunaerne, badetøfler og badekåbe kan være rart at have på til udendørs ophold.

SaunaBasic er et samarbejde i mellem Danske Naturister, Det Danske Saunaselskab og Tysmosen FriluftsCenter.

Har du spørgsmål eller problemer med betalingen, kan du kontakte os på tysmosen@naturister.dk eller via FB https://www.facebook.com/events/707461696121516/