Informationer
Dato 06.01.2018
Start 15:00
Slut 21:00
Pladser tilbage 6
Lokation Tysmosen FriluftsCenter
Nybøllevej 21, Ledøje
2765 Smørum
Kontaktperson Thomas Asferg
tysmosen@naturister.dk
Om arrangementet

Tysmosen FriluftsCenter og Café Fristedet ønsker GODT NYTÅR og inviterer til ’Tysmosen Nytårskur’

2018 – et helt nyt år skal i gang. Er du nu helt klar? Ellers har vi opskriften ovenpå alle jule- og nytårstrængslerne. Find fodfæste til hele det kommende år med Tysmosen Nytårskur lørdag d. 6/1 kl 15-21.

Vi indleder kl 15 i Café Fristedet ved at ønske dig GODT NYTÅR med et lækkert glas velsmagende økologisk boblende cava, når dørene åbner. Herefter er der saunagus ad libitum i vores store skønne sauna og også vildmarkskaret er fyret op under det nye års funklende stjernehimmel.

Klokken præcis * 20:18 * kører vi det sidste særligt store nytårsgus og du kan med førstebanket i den kogende sauna nyde synet, når vi tænder et festligt fyrværkeri-batteri lige udenfor panoramavinduet for at markere det nylige årsskifte. Således runder vi Tysmosen Nytårskur af med et farverigt brag!

I Café Fristedet kan de sultne købe sig et let, sundt og velsmagende hjemmelavet nytårsmåltid: Dagens ret er denne dag er 2 store vegetariske spicy sprøde forårsruller med frisk salat og lunt brød for kun kr. 50,- pr. portion. Alternativt kan du købe en lækker lun sandwich med Chili-Kylling.
Vi serverer selvfølgelig også øl/vin/vand til vores sædvanlige lave priser og tilbyder hele aftenen frisk genopfyldning af vores velsmagende boblende øko-cava for kun kr. 30,- pr. glas.

Husk: Du kan KUN betale med mobilepay eller kontant i Café Fristedet – vi modtager ikke Dankort eller andre betalingskort!

Efter denne nytårskur på Tysmosen FriluftsCenter vil du kunne forfølge alle dine nytårsforsætter helt uden problemer! Cafeen lukker for servering klokken *20:18*, og vi lukker arrangementet og siger farvel til alle gæster senest kl 21
Der er kun 30 billetter til salg! Godt 5 timers wellness for kun kr. 120,- ….Hvor længe tør du vente?

OBS: Prisen for personer med årskort er 85 kr og gælder for dem der har købt årskort til Tysmosen FriluftsCenter (ikke medlemsskab af Danske Naturister)


Købte billetter returneres ikke. Hvis man er forhindret i at komme, er man velkommen til at forsøge at sælge sine billetter via vores facebookside.
 
Tilmelding
Type: